CSR Karrier   Kapcsolatok |   Akadálymentes verzió

KÉSZ Csoport:

A KÉSZ 30 évvel ezelőtt gyakorlatilag családi vállalkozásként kezdte meg működését, mára pedig egy igazi holdinggá vált, amely a környező országokat is beleértve 1300 főnél több munkavállalót foglalkoztat, árbevétele pedig elérte a 70 milliárd forintot. A KÉSZ Csoport tagvállalatai révén jelen van Magyarországon az építőipari kivitelezés, az építőelem-gyártás, az ingatlanfejlesztés, a létesítmény-üzemeltetés, a flottamenedzsment és a környezetipar területén.

A KÉSZ Holding Zrt. a KÉSZ Csoport vezető társasága, amely összefogja tagvállalatok erőforrásait, és ezeket felhasználva komplex szolgáltatásokat – építőipari kivitelezés tervezéssel, ingatlanfejlesztés, üzemeltetés - tud nyújtani a beruházóknak. A Holding nagy előnye és értéke sok versenytárssal szemben, hogy saját ingatlanokon, saját gépekkel, berendezésekkel, saját fejlesztések révén tudja megvalósítani a legkülönbözőbb létesítményeket, és rendelkezik a fejlesztésükhöz, üzemeltetésükhöz szükséges tapasztalatokkal, eszközökkel is.

A Holding Magyarországon túl a környező európai országokban is kifejti aktivitását. A KÉSZ Csoport építette fel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court épületét, valamint többek között a Daimler kecskeméti gyárának jelentős épületeit.

A KÉSZ Csoport tagja a "Négy csillagos business hotel kialakítása meglévő irodaház átalakításával Kecskeméten" és a "Multifunkcionális konferenciaközpont építése Kecskeméten" DAOP pályázatok kedvezményezettje a KÉSZ Hotel és Konferencia Menedzsment Kft. is.

További Információ:
KÉSZ CsoportStarwood Hotels & Resorts Worldwide Inc.:

A New York-i székhelyű Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. az egyik legnagyobb hotel és üdülési szolgáltató cégeinek egyike, hiszen hozzávetőlegesen 1070 birtokában lévő, vagy általa üzemeltetett szállodájában, a világ 100 országában összesen 145 000 embert foglalkoztat. A Starwood Hotels egy teljesen integrált tulajdonos, üzemeltető és a franchise szolgáltató a szállodák, üdülők és a lakóhelyek területén, ahol a következő nemzetközileg elismert márkákkal van jelen: St. Regis ®, a Luxury Collection ®, W ®, Westin ®, Le Meridien ®, Sheraton ®, Four Points ® a Sheraton, a nemrég elindított Aloft ®, és Element SM®. A cég büszkélkedhet az iparág vezető hűségprogramjával, a Starwood Preferred Guest –tel (SPG), amely lehetővé teszi tagjai számára a pontgyűjtést és visszaváltást a szállodákban eltöltött éjszakákra, repülőutakra. A Starwood Hotels tulajdonában van a Starwood Vacation Ownership, Inc., amely az egyik vezető fejlesztője és üzemeltetője a magas színvonalú 'Vacation Ownership' szállásoknak.

További Információ:
www.starwoodhotels.comInterstate:

Az Interstate Hotels & Resorts Inc. – 50-50%-ban tulajdonolt leányvállalata a Thayler Lodging és Jin Jiang leányvállalatainak – egy világszinten is vezető Egyesült Államokbeli székhelyű hotel menedzsment cég, amely világmárkákhoz tartozó teljes körű szolgáltatást nyújtó, vagy specializált hoteleket, szállásokat, konferenciaközpontokat és független szállodákat üzemeltet világszerte. Az Interstate és partnereik közel 380 hotelt - ebből 7 saját tulajdonba lévőt - üzemeltetnek Észak Amerikában, Európában és Ázsia Csenedes-óceáni részén. Ez közel 70 000 szobát jelent ezeken a területeken. Ezenkívül az Interstate nemrég megkötött együttműködései alapján további 36, jelenleg is fejlesztés, építés alatt levő hotelt fog üzemeltetni az átadásuk után – ez további 8200 szobát jelent majd.

További Információ:
www.interstatehotels.com


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ):


A Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget (NFÜ) a Nemzeti Fejlesztési Hivatal és a Nemzeti Fejlesztési Terv végrehajtását irányító szervezetek összeolvasztásából hozta létre a kormány 2006 júliusában. A központi hivatalként a nemzeti fejlesztési miniszter irányítása alatt működő szervezet egy hatékonyabb és átláthatóbb intézményrendszer megteremtését tette lehetővé, ezáltal segítve az Európai Unió pénzügyi támogatásainak eredményes felhasználását.

További Információ:
www.nfu.hu


DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.:


A DARFÜ Nonprofit Kft. magas szakmai kompetenciájával 15 éve áll a Dél-alföldi régió és a pályázók szolgálatában, illeszkedve a régió területfejlesztési céljaihoz, valamint a hazai és nemzetközi fejlesztési programokhoz. A DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség hatásköre a régió három megyéjére (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád) terjed ki, székhelye a Dél-Alföld központjában, Szegeden található.

További Információ:
www.darfu.huA beruházás megvalósulásához az európai uniós támogatás mellett elengedhetetlen volt a KRAFT & Associates közreműködése, hiszen ők mutatták be a Starwood szállodaláncot és koordinálták a közreműködő szervezetek közötti egyeztetési folyamatot.